„PhageGuard“
Naudodami bakteriofagus „PhageGuard“, užtikrinsite saugesnę maisto gamybą. Bakteriofagai yra natūralus bakterijų priešas, specifiškai naikinantis patogenus, tokius kaip Salmonella ir Listeria bakterijos, nepažeisdami gerųjų bakterijų. Bakteriofagai yra naturalūs ir lengvai pritaikomi maisto produktams, juos apipurškiant, sudrėkinant ar panardinant.
„PhageGuard“ suteikia naujausią maisto saugos įrankį mėsos, žuvies, pieno ir kitiems, maisto produktams. „PhageGuard“ sunaikina patogenines bakterijas ir netampa produkto sudedamąją dalimi. Jo naudojimas neturi įtakos galutinio produkto skoniui, spalvai ar kvapui ir yra naudojamas kaip pagalbinė perdirbimo medžiaga.
„PHAGEGUARD“ PRODUKTŲ PRIVALUMAI
Lengva naudoti.
„PhageGuard“ lengva naudoti ant maisto purškiant, drėkinant ar panardinant į tirpalą. Neturi jokio poveikio skoniui, spalvai ar kvapui, todėl nėra produkto sudėtinė dalis ir kaip perdirbimo pagalbinės medžiagos, jos nereikia ženklinti.
Moksliškai pagrįstas.
PhageGuard“ produktų efektyvumas pagristas moksliniais ir praktiniais tyrimais: nuo fundamentaliųjų tyrimų pasaulyje pirmaujančiame Šveicarijos universitete ETH iki praktinio pritaikymo tyrimų ir gamintojo sukauptų žinių bei kompetencijos.
Mes žinome, kaip veikia fagai ir kaip jie gali jums padėti. Jie yra labai veiksmingi ir ekonomiški.
Natūralus.
Mes tvirtai tikime, kad pati gamta suteikia sprendimus šių dienų iššūkiams. „PhageGuard“ yra šio įsitikinimo rezultatas: veiksmingas visiškai naturalus sprendimas užtikrinantis maisto saugą.
Susidomėjote?
Parinksime jums tinkamiausią produktą!
Telefonas
El. paštas
erikas@litmus.lt